bewegen

We kunnen weer naar buiten!

Algemeen fietsen (1)

Eindelijk kunnen we de koude, kille dagen echt uitzwaaien en gaan genieten van de warmere lentedagen, heerlijk! Haal de fietsen maar weer van stal want het wordt tijd dat de beentjes weer eens wat gaan doen. Niks zo lekker dan op je stalen ros met de wind door je haren genieten van de mooie omgeving. De bomen schieten uit, de bloemen gaan in bloei en al die mooie diertjes komen tevoorschijn. Af en toe een korte stop voor een korte bezichtiging of een gezellig terrasje en je komt heerlijk voldaan thuis. Niet zo’n fietser? Haal de wandelschoenen van zolder, doe een korte broek aan en ga eens een eind wandelen. Er zijn mogelijkheden genoeg om van al het moois te genieten.

De mooiste routes
Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben we een aantal fiets- en wandelroutes voor u verzameld die u kunt downloaden. Het zijn stuk voor stuk aanraders maar allemaal verschillend. In Venlo bijvoorbeeld is een heel afwisselelende fietsroute over de Groote Heide, door het centrum van Venlo en langs de Maas. Of kies de aspergeroute in het Leudal. Deze route brengt u langs allerlei aspergevelden en asperge verkooppunten. Asperges en Limburg das natuurlijk twee handen op één buik! Of ga voor de prachtige kastelenroute in Zuid-Limburg, houd wel rekening met de heuvels aldaar. Of kies een van de mooie wandelroutes die stuk voor stuk door prachtige natuur gaan met de mooiste flora en fauna, je kijkt je ogen uit! Veel plezier!

Fietsroute voor Aspergeroute Leudal.
Fietsroute voor Venlo-Zuid.
Fietsroute voor Kastelenroute Valkenburg aan de Geul.
Fietsroute voor Maasfietsroute tussen Eijsden en Maastricht.

Over Francis van Arkel

Francis van Arkel

Francis van Arkel

Francis van Arkel is voedingskundige en gebruikt deze kennis om gezond en gevarieerd te koken. Door haar werk als foodstylist en kookboekenauteur experimenteert ze graag om gezonde, snelle en vooral lekkere maaltijden voor haar gezin op tafel te zetten. Ze deelt deze recepten én haar andere ideeën voor een lekker gezond leven graag met je!

Plaats een reactie